Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Porošenko

Exprezident trvá na své nevině a tvrdí že jeho prezidentský nástupce. V rozhovore pro CNN povedal že je Putin je šialenec.


Pin On Zvesti

Pokud bude Porošenko odsouzen hrozí mu až 15 let vězení.

. Exprezident Porošenko se vrátil na Ukrajinu kde je stíhán za vlastizradu. Porošenko sa na Ukrajinu vrátil zo zahraničia 17. Pod okresným súdom v Kyjeve ktorý v kauze rozhodoval v stredu vypukli potýčky zhromaždenými aktivistami a políciou ktorá na ich rozohnanie použila slzotvorný plyn. Na otázku ako dlho si myslí že Ukrajina vydrží odpovedal navždy.

Novinara je to iznimno naljutila izjava proruskog političara da podržava politiku Putina prema Ukrajini te je zbog toga nasrnuo na političara udario ga u lice i nazvao izdajicom. Tarneid koordineeris ilmselt Viktor Medvedtšuk kes on samuti uurimise all. Porošenko je v centre Kyjeva spolu s vojakmi. Tollal eelistas Porošenko mitte söetarneid Aafrikast vaid söetarneid Donetski ja Luganski oblastite ajutiselt okupeeritud territooriumidelt.

3 min čtení Vrátil jsem se abych pokračoval v boji za Ukrajinu Aktivisté Evropské solidarity přišli v pondělí přivítat zakladatele hnutí bývalého ukrajinského prezidenta Petra Porošenka. Odpůrci současné hlavy státu Volodymyra Zelenského by se měli spojit prohlásil exprezident Petro Porošenko který se v pondělí vrátil do země. V Kyjevě začíná v pondělí soud který by měl řešit obvinění exprezidenta z vlastizrady. Januára keď sa konalo aj prvé zasadnutie súdu ktorý rozhodoval o jeho prípadnom vzatí do väzby.

Exprezident Ukrajiny je pripravený so zbraňou v ruke spolu s ukrajinskými vojakmi.


Mankurt Odnim Slovom V Kieve Postavili Diagnoz Poroshenko Zayavivshemu O Vekovoj Gibridnoj Vojne Socialnye Issledovaniya Vojna Ukraina


Miliardar S Povestou Korupcneho Politika Nemoze Vyhrat V Krajine Kde Priemerny Dochodok Nedosahuje Ani 100 Eur Porosenko Fictional Characters Zola Character


Pin On Politika


Pin By Picus Capital On Porosenko Incoming Call Screenshot Incoming Call


Porosenko Prognozavo Ukrainos Atvykti į Rata Sėkmės Fashion Single Breasted Suit Jacket Suits

Post a Comment for "Porošenko"